Plantina vitaminen

Grip op je gezondheid

Plantina vitaminen en mineralen zijn bedoeld als aanvulling van een gezonde voeding en levensstijl. Om je gezondheid naar een hoger niveau te brengen.

Het kan lastig zijn om voldoende vitamines en mineralen uit voeding te halen met de dalende voedingswaarde van groente en fruit. De producten van Plantina bieden zekerheid, we kiezen voor de best opneembare vorm in een optimale dosering en van ieder tablet of capsule kun je precies vinden hoeveel voedingsstoffen erin zitten. Transparantie staat op de eerste plek, op iedere productpagina vind je uitgebreide informatie over de ingrediënten.

 

De meeste Plantina producten zijn al Vegan, dit aandeel in het assortiment groeit snel.

Misschien ken je Plantina vanuit de topsport. Plantina was jarenlang hoofdleverancier van sportsuppletie voor talloze topsporters, waaronder het Plantina schaatsteam en vele Olympische medaillewinnaars zoals Marit Bouwmeester, Alexander Brouwer, Robert Meeuwissen, Anicka van Emden, en Sanne en Lieke Wevers. Plantina is er voor mensen die bewust leven en niets minder dan het beste willen voor hun gezondheid.

 

Waarom kiezen zij voor Plantina?

  • Wetenschap vormt altijd de basis voor het ontwikkelen van onze nieuwe producten
  • Elk product is samengesteld voor een optimaal werkzame dosering
  • Er worden gegarandeerd uitsluitend kwalitatieve en gecontroleerde zuivere ingrediënten verwerkt

Plantina is in 1993 opgericht door Gert Schuitemaker, niet praktiserend arts en dokter in de Geneeskunde, en Elsedien de Groot. Sinds 2015 is Plantina van Mischa Strijder, die vanuit zijn jarenlange ervaring in de farmaceutische sector, de allerhoogste kwaliteit waarborgt van de producten. Plantina wil suppletie toegankelijk maken voor iedereen. Ook voor vegetariërs en veganisten. 

 

Alle Plantina producten zijn samengesteld op basis van de nieuwe Europese wetgeving (2002/46/EC). Ook werkt Plantina volgens de HACCP-regels.