Plantina Yolac 5

90 capsules
  • Vijf verschillende bacteriestammen
  • 1 miljard bacteriën per capsule
  • Resistent tegen maag- en galzuur
  • Bacteriën in gevriesdroogde vorm
  • Vrij van gluten, ei, vis, noten en lactose
  • Vegetarische capsules
+
  • accent_usp_icon_1 Gratis verzending vanaf € 25 (NL)
  • accent_usp_icon_2 Nederlands product
  • accent_usp_icon_3 Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Wil je meer informatie over dit product? Stel dan je vraag via info@plantina.nl

Capsule, met de volgende inhoud:

Lactobacillus acidophilus LA02

Lactobacillus rhamnosus LR04

Lactobacillus plantarum LP01

Bifidobacterium lactis BS01

Bifidobacterium breve BR03

 

Bacteriestammen, voedingsvezels, vulmiddel (maltodextrine), melkeiwit-product (geen lactose), soja, glansmiddel (magnesiumstearaat), vegetarische capsule (hypromellose).

 

Bevat de volgende allergenen (volgens annex 3-bis van EU-richtlijnen 2003/a9/EC en 2006/142/EC; en updates)

Soja-pepton en gehydrolyseerde caseïne.

Heeft u last van specifieke allergieën, dan is het belangrijk om te weten dat Plantina Yolac 5 capsules de volgende allergenen niet bevatten (volgens annex 3-bis van EU-richtlijnen 2003/a9/EC en 2006/142/EC; en updates): Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut), ei, vis, aardnoten (pinda's), lactose, schaalvruchten (noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten), selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet (meer dan 10 mg zwaveldioxide per kilo of liter), lupine, schaal- en weekdieren.

Buiten de allergenen bevat het ook niet de volgende stoffen: Gist, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam), kruiden (hypoallergeen) en GMO-stoffen (genetisch gemodificeerd).

Volwassenen: 1 tot 3 capsules per dag

Kinderen vanaf twee jaar: 1 of 2 capsules.

Jongere kinderen: in overleg met de arts.

 

Innemen minstens een half uur voor of na de maaltijd met glas ruim water; bij voorkeur staande opdrinken.

Wat doet het?

Plantina Yolac 5 bevat probiotische darmbacteriën uit vijf verschillende bacteriestammen. De formule is volgens een uiterst zorgvuldig selectieproces samengesteld en vervolgens door middel van een uitgekiend productieproces vervaardigd. Het betreft een hoog geconcentreerd supplement: één capsule Yolac 5 bevat 1 miljard bacteriën die bovendien resistent zijn tegen maagzuur, galzuur en pancreasenzymen, zodat ze levend de darmen bereiken. Voor kinderen jonger dan twee jaar dient eerst te worden overlegd met een arts, voordat dit product gegeven mag worden. Neem de dagdosering minstens een half uur voor of na de maaltijd in met een ruim glas water.

 

Ons lichaam werkt samen met de darmbacteriën in ons darmstelsel, die we ook wel aanduiden met de term darmflora of microbioom. Steeds meer onderzoekers houden zich bezig met de complexe, ingenieuze samenwerkingsprocessen tussen ons lichaam en de darmflora. Zo weten we inmiddels dat onze darmflora net zo uniek is als onze vingerafdruk. Verder identificeren we steeds meer verschillende bacteriestammen die in ons lichaam voorkomen en begrijpen we de relatie tussen de gezondheid van onze darmen en die van de rest van ons lichaam steeds beter.  Toch is de kennis die de wetenschap op dit moment heeft, waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg! 

 

Waarom deze samenstelling?

Plantina kiest met dit probiotisch mengsel bewust voor kwaliteit. Door de rigoureuze selectiecriteria, uitgekiende samenstelling en het zorgvuldige productieproces voldoet dit supplement aan de strengste kwaliteitseisen. Het mengsel bestaat uit de bacteriestammen Lactobacillus acidophilus (LA02), Lactobacillus rhamnosus (LR04), Lactobacillus plantarum (LP01), Bifidobacterium lactis (BS01) en Bifidobacterium breve (BR03). Dit zijn allemaal geïdentificeerde en geregistreerde bacteriestammen die onderzocht zijn op hun werkzaamheid. Bovendien is de formule vrij van glutenbevattende granen, ei, vis, pinda’s en andere noten, schaal- en weekdieren en mosterd en zijn er geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, zoetstoffen of GMO’s toegevoegd.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Plantina Yolac 5
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.