Plantina Trimare

  • Hoge concentratie omega 3-vetzuren
  • Rijk aan DHA, EPA & vitamine E
  • Goed voor de hersenfunctie1,4
  • Gunstige werking op het hart2,5
  • Goed voor het gezichtsvermogen3,4
  • Vrij van conserverings-, kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Capsules

Opties

+
  • accent_usp_icon_1 Gratis verzending vanaf € 25 (NL)
  • accent_usp_icon_2 Nederlands product
  • accent_usp_icon_3 Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Wil je meer informatie over dit product? Stel dan je vraag via info@plantina.nl

Ingrediënten: visolie, vitaminen, capsule (visgelatine, glycerol, citroenolie, gezuiverd water).

Hoeveelheid per tablet
Visolie, waarvan:
 EPA (eicosapentaeenzuur)
 DHA (docosahexaeenzuur)
 overige omega 3-vetzuren
 overige vetzuren
Vitamine E (natuurlijk gemengde tocoferolen)

RI*

25%


1000 mg
3 mg

* RI = Referentie Inname

Bevat géén van de allergenen volgens Verordening (EU) Nr. 1169/2011: glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe en kamut), schaaldieren, eieren, pinda, soja, melk (inclusief lactose), noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en madacamianoten), selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet (meer dan 10 mg zwaveldioxide per kilo of liter), lupine en weekdieren. Bevat verder geen gist, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam), kruiden (hypoallergeen) en GMO-stoffen (genetisch gemodificeerd).

Plantina Trimare is bestemd voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 

Standaarddosering:
1 tot 2 maal daags 1 capsule, bij voorkeur tijdens of vlak na de maaltijd.

Wijzigingsdatum: 29 januari 2021.

Wat doet het?

Visolie is belangrijk voor onze gezondheid vanwege de essentiële omega 3-vetzuren die erin zitten. Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die vrijwel uitsluitend in vis voorkomen, waardoor ze ook wel visvetzuren worden genoemd. DHA is goed voor het gezichtsvermogen4 en is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen4. Zowel DHA als EPA zijn goed voor de cholesterolspiegel, de bloeddruk, voor het hart en voor een normaal vetgehalte in het bloed5. DHA ondersteunt bovendien de visuele ontwikkeling van zuigelingen6 en is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen van de foetus en zuigelingen tot 1 jaar6, wat DHA tot een belangrijke nutriënt maakt voor zwangere vrouwen. Plantina Trimare Visolie bevat een zeer hoge concentratie van maar liefst 60% omega 3-vetzuren. Bovendien bevat deze visolie natuurlijke vitamine E, een belangrijke vitamine die een antioxidatieve werking heeft en bijdraagt aan de bescherming van gezonde lichaamscellen. Plantina’s visolie is bestemd voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Het wordt aanbevolen om één of twee capsules per dag te nemen, bij voorkeur voor of tijdens een maaltijd. 

Waarom deze samenstelling?

Plantina Trimare Visolie is een zeer hoogwaardige visolie die wordt gemaakt van vers gevangen vis afkomstig uit de Noord-Atlantische Oceaan. Omdat Plantina kwaliteit en zuiverheid van haar producten zeer belangrijk vindt en bovendien het milieu zoveel mogelijk wil sparen, is wereldwijd gezocht naar de beste grondstoffen en beste leverancier voor haar visolie. Om deze redenen koos Plantina ervoor samen te werken met het Noorse bedrijf Epax®, dat al 180 jaar ingrediënten van ongeëvenaarde kwaliteit levert, afkomstig uit de ongerepte wateren rond Noorwegen. Epax® heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder de ‘Friend of the Sea omega-3 Award’, vanwege haar inspanningen op het gebied van duurzame visserij, efficiënte productie en distributie.  Plantina Trimare Visolie kent een lage TOTOX-waarde en de omega 3-visvetzuren in Trimare zijn bewerkte triglyceriden (rTG); dit is de vorm van visolie die het beste door het lichaam wordt opgenomen. De productie van Plantina Trimare geschiedt bovendien volgens HACCP-normen en de softgels bevatten natuurlijke vitamine E in de vorm van gemengde tocoferolen. Deze zorgen ervoor dat de omega 3-vetzuren stabiel blijven, waardoor het product minimaal 2 jaar houdbaar is.

1DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie

2EPA en DHA hebben een gunstige werking op het hart

3DHA is goed voor het gezichtsvermogen

4Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

5Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA

6Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname omega 3-vetzuren voor volwassenen, zijnde 250 mg docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Plantina Trimare
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.