Kwaliteit voedingssupplementen Plantina


De producten zijn samengesteld op basis van de nieuwe Europese wetgeving (2002/46/EC) voor wat betreft de grondstoffen die zijn gebruikt en de etiketvoorschriften.

The Ortho Company werkt volgens de HACCP-regels. Voor topsporters zijn producten volgens het NZVT-systeem gecontroleerd (zie ook de site van het NECEDO). 

Al onze producten zijn ter analyse aangeboden aan TNO en Sport Hoch Schule Keulen. De geanalyseerde producten zijn goedgekeurd, middels een certificaat. Zie het certificaat van de MultiVitamine C en Magnesium.

Vrij van genetisch-gemodificeerde stoffen
Alle producten zijn vrij van genetisch-gemodificeerde stoffen. De producten onderscheiden zich van vele andere voedingssupplementen doordat ze zo weinig mogelijk toevoegstoffen bevatten. Ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen

Gegarandeerd vrij van...
De Plantina-producten zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, melkbestanddelen, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, asprataam) en kruiden (hypoallergeen).

Onze producten worden periodiek door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) gecontroleerd.